24 December 2010

Stupid girls

Pff.. zoveel ergernissen. Like al those stupid girls, wat doen we er 'tegen'. Hoe dealen we ermee? We hebben het best hard hoor, als die gossip die maar door blijft gaan. En als maar zeuren en zeiken, kun je niet eens blij zijn en niet zo bitchy zijn? I'm still wondering..

Roddelen kunnen ze als de beste. Eerst zijn ze je bestfriend, de dag erna laten ze je vallen als een baksteen. Ze gedragen zich als 'Queen B' uit gossipgirl, en zullen er altijd van uit gaan dat ze op je kunnen rekenen, en eh ja hoe zit dan dan als jij haar nodig hebt? Suddenly she's gone?! Is negeren dan de beste optie? Als je ruzie wilt wel, anders zou ik het niet proberen. 


Waarom doen ze er alles aan om 'in the picture' te staan? Picture this, doe niet zo bitchy! Waarom ben je niet aardig? Waarom doe je zo tegen me? Dat je een hogere status op school hebt, wil echt niet zeggen dat ze ook een hogere status in de algemene maatschappij hebt. Daarbij come on, girls je speelt niet in de film 'Mean girls' welcome to the real world. Waar niet altijd alles gebeurd wat jij wilt dat er gebeurd.


Zie je wel, wij hebben het hier toch wel moeilijk. En ja, ik realiseer me echt wel wat er in de wereld gebeurd en dat we blij moeten zijn met wat we hebben, maar soms moet je toch alles kwijt. I mean, probeer school, met sport, met hobby's, met een sociaal leven en dan ook nog een beetje vrije tijd overhouden te combineren. Daarbij moet je er ook nog iedere dag een beetje stylish uitzien. Moet je kamer opgeruimd zijn, en je telefoon / computer in de gaten gehouden worden. To all those stupid girls: Many people will walk in and out of your life, but only true friends will leave footprints in your heart. So forget about them and enjoy your life!